Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

Emre Can
Top Article ad

Det er potensielt veldig gode nyheter for Emre Can, hver gang noen har nevnt den tidligere Liverpool midtbanespilleren som et mulig kjøps-objekt kommer spørsmålet, hva skal du med han egentlig.

Emre Can valgte å bytte Liverpool for Juventus tilbake i 2018, men det er trygt å si at ting ikke går for bra for øyeblikket. – Mens pilene har pekt konstant oppover på Anfield etter han dro han den tidligere så populære spilleren opplevd det motsatte.

Les: Manchester United i sluttforhandlinger med genial sportsdirektør

Everton som også har vært igjennom en hestekur, men nå etter Carlo Ancelotti klart å stabilisere seg har faktisk tenkt til å hente Emre Can tilbake til Premier League. – Klubben har lagt 30 millioner pund på bordet til Juventus.

Det ble 37 kamper på Emre Can forrige periode da Juventus vant Serie A og den italienske Super Cup, men han har bare spilt åtte kamper så langt denne kampanjen under den nye manageren Maurizio Sarri.

Sarri har plassert han ekstremt lavt på prioriteringsrekken, bak Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Rodrigo Bentancur og Sami Khedira.

Hvis han i det hele tatt skal ha mulighet for å være med Tyskland til EM i sommer må han spille mer enn en gang eller to i måneden.

Den nye Everton-sjefen Carlo Ancelotti har lenge vært tilhenger av midtbanespilleren og tror de skal bringe han tilbake til gammel form ved å hente han til Merseyside.

Les: Sparket hjørneflagg rett i fansens reproduktive område i gledesrus

Mirror har rapportert at Everton foretar et bud på 30 millioner pund for å signere Can, som scoret 14 mål i 166 kamper over fire sesonger som Liverpool-spiller.

Juventus, som er to poeng klare i toppen av Serie A, har fortalt 26-åringen at han er » i overskudd» i klubben.

Ancelotti er opptatt av å ta Can til Goodison Park. 60-åringen ønsket faktisk å signere ham i sommer da han hadde ansvaret for Napoli.

Everton møtte konkurranse fra Inter Milan, som også har vært koblet med Christian Eriksen, men Juves tittelrivaler vil ikke møte prisantydningen eller betale Can’s 100.000 pund i uken.

Skulle Juventus selge ham i det nåværende januarvinduet, vil de italienske mesterne ha et betydelig overskudd på de 13 millioner pundene de brukte for å skaffe ham fra Anfield.

Ancelotti har enda ikke klart å sette sitt stempel på troppen han arvet fra Marco Silva forrige måned, og hans sentrale midtbanealternativer har vært ganske begrensede på grunn av Andre Gomes grufulle skade i november. – Selv om Everton ikke enda spiller som han ønsker er den katastrofale trenden snudd.