Klopp og Emery vet det er mer enn en Hazard

474
Thorgan Hazard

Eden Hazard sin lillebror Thorgan Hazard har også vært Chelsea spiller, men uten å få slippe til. Etter diverse utlån endte han i 2015 i tyske Bundesliga og  Borussia Mönchengladbach. 

Ifølge the Sun On Sunday er både Liverpool og Arsenal klare for å legge inn bud på vingen Thorgan Hazard. -Lillebror Hazard har spesielt denne sesongen vært meget god og han ønsker å gå til en større klubb. Prisen skal være rundt 40 millioner euro.

Les: Real Madrid så Martin Ødegaard storspille i går

Arsenal manager Unai Emery har fulgt Thorgan Hazard en stund, mens Liverpool manager Jürgen Klopp skal relativt nylig løftet han inn på sin ønskeliste. Liverpool som er i sitt livs kamp om Premier League tittelen ser på muligheten for å bli enda sterkere neste sesong.

Uansett hvor Thorgan Hazard ender etter sommeren ser det ut som han er ferdig i Gladbach. – Sportsdirektør Max Erbel, som innrømmet tidligere denne måneden det nærmer seg slutten: «Vi har gjort våre intensjoner om å om å utvide Thorgan-kontrakten tydelige for en stund siden, men han har ikke gjengjeldt interessen. «.

Også Borussia Dortmund som for øyeblikket ligger på andreplass i Bundesliga og kjemper mot Bayern München om seriemesterskapet er meget interessert.

Les: City-legenden Yaya Touré nekter å gi seg