Noen som har flere gode Southampton historier? (foto: liverpool, twitter)

Liverpool passerte Manchester City med to poeng og setter press på Guardiola som har én kamp mindre spilt. Jürgen Klopp lover at dette bare er begynnelsen.

Liverpool måtte slite for 2-1-seieren mot Fulham på søndag. Ryan Babel holdt på å ødelegge moroa for Liverpool som hadde 1-0-ledelse frem til det gjenstod 16 minutter.

Babel med håret ødela nesten for serielederen. (foto: liverpool, twitter)

Les på F7: Tumblr mistet nesten 1/3-del av brukerne

Seks minutter før kampslutt kom den avgjørende scoringen på straffe av James Milner. Da hadde Liverpool satt inn et ekstremt press, som etter kampen gjorde Liverpool-manageren aldri så lite stolt.

When the going get´s tough. (foto: liverpool, twitter)

Les: Tre engelske aviser: Dette bør United gjør med Solskjær

-Nå liker jeg resultatet 2-1 bedre enn 1-0, for å komme tilbake fra en situasjon som dette, gir et massivt resultat i en gjennomsnittlig god kamp, sier Klopp ifølge Sky Sports.

Trenger supporterne å bekymre seg for at spillerne ikke takler presset de siste månedene i Premier League?

-Jeg tviler ikke på at spillerne mine har nerver til å takle dette. Det handler om intensitet. Vi går for perfeksjon, men det er sjelden du får dette. Folk sier vi må spille mer overbevisende, men vi er på starten av utviklingen – ikke på slutten, sier en gnistrende optimistisk Klopp.

Klubb, manager og spiller har årene foran seg. (foto: liverpool, twitter)

Resten av fotball-verden er herved advart.

Les: John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang