Gyrano Kerk: "hvorfor løpe rundt når du kan hoppe over..."

En ting er helt sikkert, Leeds blir underholdende i Premier League denne sesongen og fans trenger ikke bekymre seg for at de bare blir værende på topp en sesong. – Leeds har skjøvet Cagliari og Verona ut i kulden og er nær en avtale den flyvende Utrecht-vingen Gyrano Kerk til Elland Road.

Det er en lynrask spiller som er flink til å finne sine egne med lissepasninger, De Telegraaf har utropt han til «assist kongen». – Etter å ha tatt en titt på statetikken er det opplagt hvorfor Gyrano Kerk er å populær og hvorfor Leeds manager Marcelo Bielsa har fattet interesse.

Les: Marca: Barcelona har mottatt et sykt bud på Ansu Fati!

I løpet av 30 kamper forrige sesong sørget den nederlandske angriperen 11 mål og 12 assist og han ble bare bedre etter hvert som tiden gikk. Det ble fem mål på de åtte siste kampene. Utrecht havnet på sjetteplass i den forkortede Eredivise sesongen.

Utrecht ønsker 10 millioner euro, Cagliari og Verona har begge budt rundt 7 millioner. – Leeds derimot ser 24 åringens potensiale og er villige til å betale prisforlangende.

Kerk er hjemmesnekret i ungdomssystemet til FC Utrecht. Han har scoret 57 mål på 151 kamper i nederlandsk fotball. Leeds har en stund snust på Manchester United Daniel James, men med Kerk på plass er det trolig ikke plass til dem begge. Leeds var nære på deadline day i 2019 å signere James, men han gikk istedenfor til Manchester United for dobbel pris.

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!

Leeds planlegger også et raid til i Eredivisie og Utrecht, de har blinket ut midtbanespiller Teun Koopmeiners.