Solskjær har gitt ballkunstneren frie tøyler - med stor suksess.

I sommer var Manchester United frempå og ønsket seg Jack Grealish, men på grunn av deres lange og resultatløse jakt på Jadon Sancho dukket det aldri opp noe bud på faxen til Aston Villa.

Siden da har mye skjedd både i Aston Villa som ser ut til å redde plassen og på Old Trafford som nå utrolig, men sant er å regne med i kampen om seriegullet.

Manchester United er overbevist at kaptein Jack Grealish vil fungere mye bedre sammen med Bruno Fernandes enn det en sutrende fransk superstjerne gjør. – Den spanske avisen Todo Fichajes var først ute med å melde at Manchester United jobber for å få til en overgang allerede i januar.

Ole Gunnar Solskjær har snakket med Ed Woodward og fått ok til å legge frem et bud som sikrer dem Jack Grealish. – Årsaken er selvsagt hans kvaliteter som fotballspiller og ikke hans kvaliteter som sjåfør. (Heldigvis)

Se: Fortsetter å bøtte inn! Robert Lewandowski har mer enn 250 mål i Bundesliga

Det er bra Jack Grealish tjener godt allerede, etter hans diverse tabber bak rattet kan han ikke kjøre selv de neste ni månedene og at må ut med en bot på £ 82.499 (ca en million kroner)

Det vil koste å kjøpe han ut også, i og med at det ikke ble noen overgang i sommer bestemte Grealish å signere en forlengelse på fem år med sin barndomsklubb.

Overgangssamtaler skal allerede være igangsatt med planlagt signering så snart januarvinduet åpner. Manchester United er villige til å bruke 72,2 millioner pund på kapteinen som på ti Premier League kamper har fem mål og seks assists.

Les på F7: Oppfølger til Lars von Triers kultklassiker