Slik det ser ut nå er det ikke lenge før den polske stjernespissen Robert Lewandowski tar igjen tidenes nest største målscorer i Bundesliga. Etter å ha snudd toppkampen mot Wolfsburg i går er han nå oppe i 251 mål.

Lewandowski ligger et stykke bak legenden Gerd Müller (365) som omtales som tidenes mest effektive spiss, han fikk kallenavnet «Der Bomber der Nation; Kleines dickes Müller» han er også toppscorer for Tyskland. Klaus Fischer (268) derimot tar han igjen før påske.

Les: Liverpool vant begge kampene mot Tottenham
Robert Lewandowskis snudde 0-1 til 2-1 for Bayern München i onsdagens toppkamp mot Wolfsburg i Bundesliga. Utligningen rett før pause tok Lewandowski opp i 250 mål i Tysklands øverste divisjon.

Scoringen kom da den polske stjernespissen umarkert kunne styre inn Kingsley Comans innlegg ved bakerste stolpe.

Fem minutter ut i 2. omgang fant Lewandowski nettet igjen. Han utnyttet en stor blemme da Wolfsburg-stopper Maxence Lacroix skled i et forsøk på å klarere ballen.

Riktig nok startet det svært lovende i München. Etter kun fem minutter dunket Maximilian Philipp inn Wolfsburg ledermål på hel volley. Men som så mange gange før, holdt det ikke til poeng.

Bayern er fortsatt ett poeng bak tabelltopp Leverkusen. De siste åtte års seriemester hadde to strake uavgjort før onsdagens oppgjør.

Les på F7: Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

Leverkusen har klart seg strålende etter storsalget av Kai Havertz til Chelsea. Onsdag ble det 4-0-seier borte mot Köln, og klubben er fortsatt ubeseiret etter tolv kamper.

Håvard Nordtveit så hele kampen fra Hoffenheim-benken.

Schalkes problemer vil ingen ende ta. Klubben som senest ble toer i Bundesliga i 2018, tapte 0-2 hjemme for Freiburg og har gått 28 strake seriekamper uten seier.

Dermed er Schalke tre kamper unna å tangere en uønsket tapsrekord i den tyske toppdivisjonen.

Gjestene kom til kampen som ett av Bundesligas to siste lag uten tap. Med seier ville de grønnkledde vært à poeng med Bayern, men er i stedet seks poeng bak.

Alexander Sørloth slapp til for RB Leipzig rett etter at Yussuf Poulsen hadde scoret vinnermålet mot Hoffenheim etter en time Nordmannens lag er som Bayern ett poeng bak Leverkusen.