Jude Bellingham vet hvor målet står

Det er en hemingsløs fortjeneste som Borussia Dortmund nå står foran hvis alt klapper til kai. – Den tyske storklubben som har vært litt ute å kjøre i det siste betalte Brighton bare 23 millioner euro for 17 år gamle Jude Bellingham i fjor sommer.

Overgangen var overraskende i og med at flere Engelske klubber inkludert Manchester United var villige til å by mer. – Hvem vet, kanskje det var det pulserende utelivet i Dortmund som fristet.

Les: Sergio Ramos: Ferdig i Real Madrid etter 16 år

Eurosport i England melder at Chelsea har jekket Jude Bellingham helt ønsker på sin ønskeliste, de ser på den unge midtbanespilleren som en de kan ha nytte av allerede neste sesong og i mange sesonger fremover. Manager Thomas Tuchel ønsker å ha sin helt egen signatur på laget, derfor vil det komme store endringer i sommer.

Et tydelig tegn på endrede prioriteringer, både West Hams Declan Rice og Erling Braut Haaland er ute av sommerens ønskeliste.

I den siste kvartfinalekampen mot Manchester City var det Jude Bellingham som stod for Borussia Dortmunds eneste mål. – Det var en skuffet målscorer som snakket med pressen etter kampen.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»