(c) Bilde Juventus FC: Fabio Paratici

Den delvis genierklærte fotballdirektør Paratici sløser ikke bort tiden i London. Noen uker etter ansettelsen som fotballdirektør er han sterkt involvert i jakten på ny manager og på valget av den riktig balansen i Spurs-troppen mellom eksisterende spillere og forsterkninger.

Manuel Locatelli er Paraticis bidrag til Tottenhams midtbane, skal vi tro den italienske journalisten Marcello Chirico.

Les: Manchester United har lagt inn bud på Raphael Varane

Chirico hevder Paratici brukte to år på å hente spilleren til Juventus (uten hell) og kommer til å gjøre det samme hos Spurs.

Men denne gangen med hell.

23-åringen startet hos AC Milan, ble leid ut til Sassuolo, som i 2019 kjøpte Locatelli. Forrige sesong sto den defensive midtbanespilleren i 34 Serie A-kamper med 4 scoringer og 3 assists. Ifølge den italienske journalisten har Paratici ikke sløst bort noe tid, og har allerede kontaktet Sassuolo-sjefen Giovanni Carnevali om en potensiell overgang.

Les på Tysk fotball: RB Leipzig henter inn Achim Beierlorzer

Det er bare et lite aber. Locatelli skal ha uttalt at han foretrekker spill i Italia, noe som ifølge Teamtalk har fått Arsenal til å holde igjen budet de hadde klart på 30 millioner pund.

(foto: locatelli, twitter)

Vi kan ikke se at Fotballdirektør Paratici lar seg stanse av dette. Locatelli er hans drømmespiller på midtbanen i en Spurs-tropp han må forme til noe større.

Spurs-supporterne anbefaler vi å holde et ekstra godt øye på Locatelli i EM.

Les: Robert Moreno har slikket sårene etter Monaco missen – nå venter La Liga