Mr. Wilder. (foto: boro, twitter)

På søndag skulle Vincent Kompany kjempe for sin første hjemmeseier i Premier League. Sander Berge og Burnley bestemte seg for å gjøre det skikkelig, når seieren først kom. For Sheffield United-trener Paul Heckingbottom blir nok dette det siste han gjør i denne jobben.

Ifølge The Athletic forventes det nå at 56-åringen er ferdig som trener for Sheffield United. 0-5 tap mot bunnkamerat Burnley blir fort tungt å svelge for klubbledelsen. Heckingbottom har ledet klubben siden november 2021 og har gjort sakene sine bra, men overgangen til Premier League ble for tøff.

LES: Jürgen Klopp digget det han så da Newcastle sendte Manchester United på bussen med tap

The Athletic hevder Chris Wilder er på vei tilbake til jobben han hadde 2016-2021. Wilder ledet Sheffield United til noen av klubbens beste sesonger, men mistet jobben etter at han selv hadde hevet forventningene uten å klare å følge opp med resultater i 2020/21-sesongen.

Sander Berge uttalte Chris Wilder var en av grunnene til at han i sin tid valgte signering med Sheffield United. På lørdag var Berge med på å senke Sheffield United med 5-0 seier og åpne døra for Wilder.

LES OGSÅ: The Times: Tre bokstaver kan gi Erling Haaland trøbbel