Feirer heller seire over Man United enn å lede dem. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool halte i land en skikkelig arbeidsseier mot Fulham på søndag. Marco Silva og gjengen kom til Anfield med vissheten om at Liverpool ikke hadde tapt hjemme siden i februar, men denne kjølige desemberdagen lå seieren hos bortelaget til det gjensto ti minutter igjen av kampen. Da blir det ekstra spesielt at Jürgen Klopp viet deler av pressekonferansen etter kampen til å hylle en av rivalene.

Fulham ble sendt hjem til London med 4-3 tap på Anfield, dagen før hadde Liverpools erkerival Manchester United blitt sendt hjem fra St. James’ Park med 1-0 tap. Klopp var mektig imponert over det han hadde sett av Eddie Howes menn.

LES: The Times: Tre bokstaver kan gi Erling Haaland trøbbel

-Jeg tror aldri jeg har rost Newcastle før, men jeg så de spille mot Manchester United og var virkelig imponert. Jeg er nødt til å si: «Wow!», begynner Liverpool-manageren ifølge klubbens hjemmeside.

-De spilte med stort sett de samme spillerne som mot PSG, og det var en stor kamp av dem. Det var eksepsjonell fotball, og det var god reklame for press, kontrapress og direkte fotball. Det var virkelig flott fotball, skryter Klopp.

LES OGSÅ: Napoli har skjønt hvordan man redder treneren fra karantene

Newcastle-supporterne kan kose seg med denne.