(foto: fra viaplay)

En ting er helt sikkert, det kommer til å koke enda mer i Roma på Stadio Olimpico på skjærtorsdag enn på Aspmyra forrige uke.

En ting er helt sikkert, Bodø/Glimt reiser til Roma forberedt på alt! – Til og mer norsk politi sender flere folk enn to som er normalt.

Svenske Fotbollskanalen er enige med oss i Sporten.com at Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knudsen som nå faktisk teller på knappene om han skal fortsette er en av Europas topp trenere. – De skriver: «En av Europas heteste trenere er norsk og heter Kjetil Knutsen. Han har ført Bodø/Glimt til smell etter smell i Europa Conference League. Nylige triumfer? 2-1-seier hjemme mot Roma, som de også slo 6-1 i gruppespillet».

Les: Sjokkvending! Red Bull Leipzig kaster seg inn i kampen om Erik ten Hag som er usikker på Manchester United

Den suksessrike treneren vurderer å slutte etter Roma-skandalen og han kritiserer Roma manager Jose Mourinho: «Utrolig skuffelse»

Kjetil Knutsen hevder at Romas keepertrener Nuno Santos tok kvelertak på ham etter lagets møte forrige uke.

«Slike ting kan gi meg lyst til å gjøre noe annet» sier han til Avisa Nordland.

Roma-spiller Lorenzo Pellegrini har anklaget Knutsen for fysisk angrep på Serie A-lagets keepertrener Nuno Santos, mens Bodø/Glimt slo tilbake med full styrke og meldte Santos som har flere aggressive hendelser bak seg til politiet.

I en pressemelding har Knutsen opplyst at motstanderens trener tok ham rundt halsen og presset ham mot en vegg, hvorpå han skal ha «forsvart» seg og lagt Santos i bakken.

Les: Har funnet den perfekte «gulroten» for Lewandowski

Etter Bodø/Glimts 2 – 1 seier i Eliteserien mot Sandefjord søndag åpnet Knutsen også opp om sine tanker rundt kaoset.

– Det er på et nivå jeg har vurdert om jeg skal fortsette med dette. Det er så langt unna mine, klubbens og norsk fotballs verdier. Man må inn og samle krefter i seg selv for å løse situasjonen på best mulig måte»

– Slike ting kan gi meg lyst til å gjøre noe helt annet. For meg er det viktigste å kunne se meg selv i speilet. Går det på bekostning av det, må jeg vurdere om det faktisk er verdt det. Dette spillet koster mye.

Han forteller også følgende til Eurosport om kvelningen:

– At denne typen metoder brukes synes jeg er sjokkerende.

Videre er han tydelig på at han oppfatter Romas hovedtrener José Mourinho som en ledertype han misliker.

– Hans verdier og måte å lede på er så langt unna det jeg står for. Det er en utrolig skuffelse å se fra en kvalifisert trener som har vært en del av spillet så lenge.

Les: Overbevist det samme kan skje med Eden Hazard som for Martin Ødegaard