Det er absolutt ingen som kan måle seg med den polske superstjernen Robert Lewandowski, han har vært jevnt god i mange år og blir bare bedre og bedre. – Bayern München har selvsagt lyst til å forlenge avtalen som går ut neste år, men de skal ikke være klar til å betale det som er nødvendig for å beholde han i Bundesliga.

Tidligere i dag stod han for kampens eneste mål da Bayern München vant etter straffescoring ti minutter for slutt mot Augsburg. (Se høydepunkter under) Robert Lewandowski scoret sitt 32. ligamål på 29 kamper.

Les: Bor tydeligvis i gymmen Loris Karius fyller ut Liverpool drakta

Med mindre avtalen forlenges vil han med all sannsynlighet selges til sommeren, Barcelona som akkurat har hentet inn fire milliarder i friske penger skal være svært interesserte.

Det ryktes stadig oftere at Robert Lewandowski (33) er på vei bort fra Bayern München. Forwarden har kontrakt ut 2023, men forventes solgt i sommer med mindre avtalen forlenges. Sport som melder at Barça ønsker å tilby Sergiño Dest som en «gulrot» for Bayern i budet på polakken.

Bayern München har faktisk vært interessert i å rekruttere Dest før, med å legge han inn i dealen vil det redusere totalkostnaden for Lewandowski.

Samtidig hevder Sport at Barcelona vil vente med å legge inn et bud til Lewandowski har tatt en endelig avgjørelse om fremtiden, altså om han skal forlenge med Bayern eller ikke.

Les: Nedslående nyheter for Boris Becker, risikerer fengsel

Robert Lewandowski kom til Bayern München for sesongen 2014/2015 og har siden blitt notert for 340 mål og 69 assists på 369 kamper.