I´m coming home, I´m coming...

I sommer var den engelske landslagsspilleren så sterkt linket til Manchester United at engelsk presse nesten tok overgangen for gitt. Solskjær ville ha inn høyrebacken som skulle gi Wan-Bissaka skikkelig konkurranse, men forhandlerne hos United undervurderte Atleticos standhaftighet.

Ifølge Sport1 avviste Atletico et bud på 21 millioner pund fra United, og i midten av august kom meldinger om at Premier League-klubben hadde «avsluttet interessen» for 31-åringen.

Les: Endelig tilbake: Sergio Romero-effekt fra første kamp!

Mundo Deportivo hevder Solskjær og gjengen ikke gitt opp Trippier, og forventes å returnere til kampen på forhandlingsrommet når vinduet åpnes i januar.

Hvis det fortsatt skulle være noen tvil hva Trippier jobber for, ble all tvil fjernet i et intervju med Daily Mail.

-Jeg vet hva jeg kom hit (Atletico) for å gjøre, og jeg har gjort det. Jeg kom for å prøve å oppnå store ting, og jeg har vunnet ligaen, begynner Trippier til den engelske avisen.

Har oppnådd det jeg kom for. Oppdrag utført.

Les på Engelske klubber: Tidligere Tottenham-stjerne aktuell for Arsenal

-Jeg ville elske å spille i Premier League igjen, presiserer Trippier.

Diego Simeone gjor godt nytte av den engelske landslagsspilleren, og har hatt Trippier på banen i samtlige La Liga-kamper så langt i sesongen.

Comprendo?

Lite sier at Atletico Madrid-manageren har planer om å slippe høyrebacken, men med nytt overgangsbudsjett hos United i januar og et synlig behov for mer trøkk på høyresiden i tillegg til Wan-Bissaka, tror vi dette skjer.

Trippier er hvertfall klar.

Les: Inter Milan manager Simone Inzaghi har festet blikket på norsk landslagsspiller