Hva gjør jeg her? (foto: tottenham, twitter)

Når United-gutta Roy Keane og Gary Neville diskuterer gamleklubben sin har det en verdi. Nå er begge riktignok profesjonelle ekspertkommentatorer som er ute etter overskrifter, men det banker nok fortsatt et varmt hjerte for den røde trøya.

Derfor var det interessant da gutta diskuterte Christian Eriksen etter at han aldri lyktes å prege kampen mot Liverpool denne helgen.

Les: City-legenden Yaya Touré er lei: Spillerne må selv bekjempe svineriet

Tottenham-spilleren ender trolig som free transfer om ikke så altfor mange månedene. Er dansken en potensiell forsterkning for dagens United-lag?

Først Neville:

-Ja, United kunne ha hentet ham i morgen, jeg tror han ville ha forsterket laget. Det du ser for øyeblikket med Eriksen, er en spiller som ikke kjøper det som skjer hos Tottenham. Han virker uinteressert. Går han til en annen klubb svitsjer han tilbake, sier Neville på Sky Sports.

Les: Dårlige Pogba-nyheter

Enig Keane?

-Jeg ville ikke ha signert Eriksen hvis jeg var United-manager. Jeg tror han nærmer seg en overgang, men jeg tror ikke han vil forsterke en klubb som United som ønsker å minske avstanden til de beste, sier Keane på Sky Sports.

Vi må si oss enige med iren.