På vei tilbake, men ikke for raskt. (foto: united)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått en pustepause i kritikken mot han etter gårsdagens 3 – 1 seier mot Norwich. Det er tett på midten av Premier League tabellen, den ene seieren og uavgjort mot Liverpool for litt over en uke siden har bragt Manchester United opp fra bunnstriden opp på en syvendeplass.

Etter kampen snakket manageren om Manchester United sin skadede midtbanestjerne Paul Pogba som kan bli værende ute i flere uker.

Les: Manchester United reiste seg etter to (!) bom fra straffemerket

«Han trenger å komme seg helt»

Pogba ble skadet i en seriekamp mot Arsenal 30. september, og ifølge Solskjær er franskmannen ute lenge og muligens klar for comeback i desember.

«Han vil være ute en stund. Han må komme seg helt» sa Solskjær søndag etter Manchester United-seieren over Norwich ifølge avisen The Independent.

«Jeg tror ikke vi får se ham igjen før i desember kanskje».

Pogba har blitt sett med høyrefoten teipet de siste ukene, og Solskjær bekrefter at det er en ankelskade som plager franskmannen.

«Jeg er ikke lege, men det er en skade som trenger helbredelse. Ankelen fremfor foten»

Paul Pogbas fravær har vekket nye spekulasjoner om hans fremtid i England fordi Solskær har vært motvillig til å snakke om hans skade i flere uker.

Et av de mest utholdende ryktene i løpet av sommerens overføringsvindu var at Pogba ville bytte til Real Madrid eller Juventus.

Les på Popidol: Simpsons har latt seg inspirere av «Avengers»

Ifølge The Independent er det spanske lagets franske manager, Zinedine Zidane, fortsatt interessert i å bringe sin landsmann til klubben. Kanskje i forbindelse med overføringsvinduet i januar.

Hvis Paul Pogba først kommer tilbake i desember, vil han gå glipp Manchester Uniteds kamp mot Chelsea i Carabao Cup denne uken, et par kamper i Europa League så vel som Premier League kamper mot Bournemouth, Brighton og Sheffield United.

Skal vi tippe tror vi de største problemene for Manchester United er over, de neste tre kampene tipper vi de sanker 7 poeng.