The Star. (foto: urawa, twitter)

Vi klarer ikke helt å slippe dansken som forlot Bodø/Glimt etter 28 scoringer og 11 assists på 26 kamper. Da det ble en noe brå exit fra Eliteserien til Urawa Red Diamonds, var det flere som fnyste: Japansk fotball, bæ! Spørs du Andres Iniesta, er det ikke noe å si på nivået.

Junker skjøt seg raskt inn i supporterhjertene hos Urawa da den danske vikingen hamret inn scoringer fra første kamp. I løpet av noen måneder hadde 27-åringen opparbeidet seg status som rockestjerne (les: Kasper Junker er den nye rockestjerna i Japan!)

Les: Ronaldo har allerede fått velkomstgaven hos United

12 scoringer på 20 kamper i Urawa-drakt, på søndag var det duket for andre kvartfinale mot Kawasaki i den japanske cupen.

Urawa startet med scoring etter åtte fattige minutter, denne gangen med Junker på benken. Så svarte Kawasaki med tre scoringer, den siste i det 83. minutt.

De røde diamantene var på stø kurs ut av cupen, helt til innbytter Junker gjorde som han er betalt for i det 87. minutt og presset frem en Kawasaki-tabbe til scoring: 2-3.

Les på Engelske klubber: Var ikke forberedt på overgangen til verdens tøffeste liga

Så var det et salig kaos de siste minuttene som endte med overtidsscoring til Urawa av Tomoaki Makino: 3-3.

Med 1-1 fra første kamp, var Junker og Urawa videre til semifinalen (flere bortbane-scoringer).

Junker kom inn på banen etter en time, scoret og ga liv i kampen så det endte med Urawa seier på overtid. En riktig så god dag på jobben for dansken.

Les: Roman Abramovitsj ‘setter av’ en enorm sum for å finansiere midtstopperen som glapp i sommer