Roman Abramovitsj skjønner det trengs mer krutt for å vinne Premier League

Chelsea -eieren Roman Abramovitsj har øremerket rundt 80 millioner euro for å legge siste hånd på Thomas Tuchels lag i januar.

Chelsea var allerede en av pre-season favorittene til å løfte Premier League denne sesongen selv før de gjorde sine kjøp i sommer. Romelu Lukaku ble signert på nytt for en klubbrekord på 97,5 millioner pund. – Hans signering alene ville ha utgjort et vellykket vindu, men Atletico Madrid -midtbanespilleren Saul Niguez sitt utlån bidrar ytterligere.

Les: Mario Götze valgte bort Champions League-spill

En del av Chelsea trenger forstrekninger, manager Thomas Tuchel var svært ivrig på å hente en midtstopper og klubben jaget Jules Kounde gjennom hele sommeren, men Sevilla ønsket ikke selge.

Franskmannen har en løslatelsesklausul som er rapportert å være i området rundt 77 millioner pund innenfor kontrakten. Chelsea var ikke villige til å utløse den, til tross for at de solgte Kurt Zouma til West Ham i vinduets siste uke.

Men ifølge Caught Offside Roman Abramovitsj gitt beskjed om å anskaffe Kounde ved den første mulighet.

De hevder at den russiske eieren er ‘villig til å betale 80 millioner euro’ for Kounde i vintervinduet. Roman Abramovitsj har allerede satt av midlene som vil bringe Sevilla til forhandlingsbordet.

Det er uttalt at Abramovich allerede har «satt av» midlene for å bringe Sevilla til forhandlingsbordet.

Les: De som trodde Radamel Falcao var ferdig tar fullstendig feil