Karol Mets

Forsvarsspiller Karol Mets går etter pengene og forlater Allsvenskan klubben AIK og drar til Saudi-Arabia. – Den estiske landslagsspilleren var, som mange Viking fans husker spilte i Eliteserien i to sesonger fra 2015.

Det ble bare en sesong i AIK, likevel er han veldig glad i klubben.

«Jeg ønsker AIK stor suksess i fremtiden og håper at jeg ikke har spilt min siste kamp for klubben»

I fjor kom forsvareren Karol Mets til AIK fra nederlandske NAC Breda. Denne sesongen har 27-åringen vært oppført for alle kamper unntatt en i AIK, men nå er forsvarerens tid i klubben over.

På sin nettside kunngjør AIK at klubben er enig med AL-Ettifaq FC fra Saudi-Arabia.

Les: Chelsea har pakket ned lommeboka, men West Ham og Crystal Palace er fortsatt ute og shopper

  • Jeg vil takke alle i AIK Fotballs organisasjon, alle som har støttet laget på og utenfor banen og selvfølgelig alle lagkameratene mine. Fra min første dag på AIK har det vært en stor glede og et privilegium å kunne representere klubben. Jeg ønsker AIK stor suksess i fremtiden og håper at jeg ikke har spilt min siste kamp for klubben, sier Karol Mets til AIK.

Klubbens sportsdirektør Henrik Jurelius om salget:

  • Karol gjorde stort inntrykk fra starten og har stått for flere minneverdige prestasjoner i den svarte og gule trøya. Jeg ønsker ham lykke til i fremtiden, sier han.

Aftonbladet uttalte nylig at AIK vil motta 4 millioner SEK for salg av forsvareren. Totalt har Karol Mets laget 59 konkurransekamper for AIK.

Les: Sportsdirektør Edu har funnet perfekt makker til Thomas Partey