Kåre Ingebrigtsen tar trolig steget ut i den store verden

Bilde: Trøndefotball: Kåre Ingebrigtsen

Den kypriotiske klubben Omonia Nicosia skal være ute etter å hyre inn bruttern. Det var ikke mulig for Kåre Ingebrigtsen å være ekspertkommentator for Eurosport så lenge han er i en rettskonflikt med Rosenborg, men Kypros – Det er ikke noe problem.

Ifølge cyprustimes.com  er Kåre Ingebrigtsen høyaktuell for Omonia i kypriotisk 1. divisjon. Omonia er uten trener for øyeblikket, og det er sportsdirektør Angel Gomes, som leder laget. På Onsdag spiller de mot APOEL og folk som VG har snakket med forteller at ansettelsen vil annonseres etter den kampen.

Les: Norges beste trener tilbake i manesjen

Bruttern har tydeligvis lyst på varmt klima og lange strender, for bare noen dager siden kunne han fortelle til Adresseavisen at han var nær på å bli trener for onsdagens motstander APOEL: «Jeg har vært i samtaler med APOEL Nicosia. Det var nær».

Det er fortsatt et veldig få som skjønner hvorfor Rosenborg i sommer ga han sparken, det finnes ikke noe annet ord en suksess på det han har fått til. Han ledet laget til tre seriegull, to cupmesterskap og to sluttspill i Europa League. -Om noen få uker får vi svaret på om retten mener oppsigelsen var berettiget eller ikke.

Les: Braker sammen i retten i januar

Får han jobben blir det sikkert enda litt vanskeligere for Rosenborg å overbevise retten han ikke duger.