Kåre Ingebrigtsen

Det startet brillefint for Kåre Ingebrigtsen som ny manager for Oostende, de første fem kampene i den belgiske toppdivisjonen ble det tre seiere. – Etter det har det stoppet fullstendig opp. – i går ble det nok et tap 0 – 1 hjemme mot Charleroi. 

Og med det er den tidligere hovedtreneren for Rosenborg oppe i 8 kamper uten seier og selvsagt raser Oostende nedover tabellen, de har for alvor meldt seg på i nedrykkskampen og ligger tredje sist.

Les: Liverpool og Arsenal «joiner» Manchester United i jakten på midtbanebauta

Tirsdag så ting lysere ut da Modou Diagne ble utvist etter halvtimen, og Charleroi måtte spilte resten av kampen med en mann mindre.

Oostende så også ut til å få med seg et kjærkomment poeng, men ni minutter før slutt røk nullen for vertene. Kaveh Rezaei scoret det som skulle bli Charlerois matchvinnermål.

Ingebrigtsens lag står dermed med seks tap og to uavgjorte på de siste åtte ligakampene. Til helgen venter bortekamp mot Sint-Truiden. – Snur det ikke rimelig snart, tror de fleste fotballeksperter i Belgia at den norske treneren ikke trenger å komme tilbake etter endt juleferie hjemme i Norge.

Se på Popidol: Flashback: Sir Alex Ferguson var på «Who Wants to be a Millionaire?»