Liverpool og Arsenal «joiner» Manchester United i jakten på midtbanebauta

455
Denis Zakaria

Tydeligvis er ikke Manchester United lenger alene i å være interessert i den defensive midtbanespilleren Denis Zakaria. – Det er ikke spesielt rart, Zakaria er en av de aller viktigste spillerne på Borussia Monchengladbach, noe som reflekteres i prislappen på over en halv milliard. 

I følge Daily Mirror er de røde og Gunners via Sky Germany de siste i en lang rekke med lag som har tatt kontakt med representantene for Borussia Monchengladbach om Denis Zakaria.

Les: West Bromwich-legende legger opp og blir trener

Manchester United allerede har hatt samtaler som skal ha vært vellykkede.

Monchengladbach har stormet opp til toppen av tabellen i Tyskland, og Zakaria har spilt hvert minutt av hvert spill denne sesongen.

Nyheter om en ny midtbanespiller som potensielt kommer til Arsenal, vil være musikk for Emiratenes trofaste ører, spesielt etter hendelser som involverte kaptein Granit Xhaka i løpet av helgen.

Les: Advocaat favoritt til å overta etter Jaap Stam

En flytting til Anfield virker mindre sannsynlig, gitt at Jurgen Klopp allerede har Fabinho og Jordan Henderson som begge beskytter de bakerste fire, men United formelig roper ut etter et defensivt midtbaneskjold i toppklasse.

Med Nemanja Matic helt ute av bildet under Ole Gunnar Solskjær og sannsynligvis på vei videre, kan den sveitsiske internasjonale Zakaria være den perfekte erstatningen for serberen.

En kombinasjon av Fred og Scott McTominay holder for tiden fortet i hjertet av Uniteds midtbane, spesielt med Paul Pogba ute til desember, og friskt blod er absolutt nødvendig.