(c) Bilde: RBK: Kåre Ingebrigtsen

Det kan se ut som Sivert Heltne Nilsen reiser sydover i Europa i etapper, i fjor sommer dro den tidligere Brann-spilleren til AC Horsens i Danmark og nå kan det se ut som om reisen fortsetter nedover til Belgia.

Kåre Ingebrigtsen sin nye klubb – Oostende – skal være interessert i å kjøpe skriver det danske nettstedet tipsbladet.dk.

Les: Var sikkert litt kleint da «Bruttern» ringte Rosenborg for å hente Pål André Helland

Så langt har det ikke kommet et bud på Heltne Nilsen, men Oostende skal ha forhørt seg om spilleren.

«Alle våre spillere er til salgs på en eller annen måte. Vi er en selgende klubb, men det skal være riktig pris. Det er ikke sånn at han går rundt med et «til salg»-skilt,» sier Bo Henriksen i AC Horsens.

Han sier videre at klubben ikke ønsker å stå i veien for Heltne Nilsen dersom det rette budet kommer.

Heltne Nilsen er sønn av Brann-trener Lars Arne Nilsen. Han ble hentet til Brann sommeren 2015, var en viktig spiller i tre år og spilte til sammen 90 obligatoriske kamper før han overraskende dro til AC Horsens sommeren 2018.

Les: Marca: Tottenhams styreleder har ringt Real Madrid

Den gang serieleder Brann solgte ham for rundt tre millioner kroner. Sesongen endte med en svak høst, som gjorde at rødtrøyene falt ned på 3. plass.

Heltne Nilsen har stort sett vært fast på Horsens, og spilt 28 kamper. Laget fikk uansett fikk en voldsom formdupp på slutten av sesongen og endte i en nervepirrende nedrykksstrid. De beholdt plassen.

Oostende ble nummer 14 i den belgiske eliteserien forrige sesong. Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen overtok som trener for klubben 1. juni, etter at han fikk sparken i Rosenborg etter cup- og seriegullet i fjor.

Les på Popidol: Fra første august kan du ta med det ditt streaming abonnement.