Men fornøyd med erstatteren. (foto: juventus, twitter)

Ronaldo ble matchvinner for United i den ville Champions League-kampen mot Atalanta. Tiden hos Juventus er allerede glemt, for nå handler alt om å score United til titler. I Torino er exit´en til CR7 fortsatt ikke helt fordøyd.

Klubbledelsen reagerte på at Ronaldos avgjørelse kom tett opp mot stengning av overgangsvinduet da Juventus ikke var forberedt på exiten. Nå forteller Chiellini også at den tidligere lagkompisen etterlot seg litt av et rot.

Les: ESPN: Haaland har sendt kravet til sin neste klubb

-Her hos Juventus ble det satt igang et program med forynging og restart (da Ronaldo dro). Hvis Ronaldo hadde blitt, hadde han gitt en merverdi… Ronaldo dro 28. august, det ville ha vært bedre for oss hvis han dro tidligere. Vi måtte betale noe for det, fikk et sjokk og betalte i form av tapte poeng. Hvis han hadde dratt tidligere hadde vi hatt tid til å forberede oss bedre, sier Mr. Juventus, Giorgio Chiellini til DAZN.

Juventus gikk gjennom de fire første kampene i Serie A uten seier, men har nå fått ristet av seg Ronaldos fravær. Syv kamper på rad med seier (i alle konkurranser) forteller at Ronaldo-exiten er ferdigtygd og i ferd med å bli fordøyd. Kulusvski tok seg av jobben med å sikre tre poeng i St. Petersburg på onsdag.

Les: José Mourinho kunne selvfølgelig ikke dy seg etter Bodø/Glimt-overkjøringen