Klar for neste etappe.

Det er bare en måned igjen til David Beckham kan se sin drøm om en egen fotballklubb i MLS bli virkelighet, men det ligger an til at Inter Miami må bytte navn.

Siden september 2018 har David Beckhams amerikanske klubb Inter Miami CF hatt navnet sitt, men det kan ende med at den engelske verdensstjernen må finne et nytt navn på laget sitt. Italienske Inter Milan, har vunnet første runde i kampen om navnet.

Law.com skriver om kampen om merkevaren.

Les: Steve Bruce redd for å miste Longstaff brødrene

Inter Milan har en god sak, de patenterte nemlig navnet i USA i 2014, og i den første dommen klarte ikke den amerikanske ligaen, MLS, å unngå forvirring rundt navnet.

Dessuten er det ikke bare navnet som er litt for nær Inter Milans. Dette gjelder også logoen, som kommer litt for nær den italienske storklubben, som ble stiftet tilbake i 1908.


Årsaken MLS blir siktet i dette tilfellet, skyldes det at det i USA er ligaen som sentralt «eier» både klubber og spillere. Det første trinnet er nå tatt, og det er en viktig seier for Milan-klubben, som for tiden jobber hardt for å gjøre sin fanbase i Nord-Amerika større.

David Beckham eier 10 prosent av aksjene i Miami-klubben, som får sin debut i øverste amerikanske ligaen neste måned. – Det kan fort bli under et nytt navn.

Les på F7City: Du kan få en spektakulær konsertopplevelse i «Cumberland Caverns»