The Longstaffs.

Manager Steve Bruce har innrømmet at han blir engstelig for fremtiden til Newcastle United-brødrene Sean og Matty Longstaff ettersom en forlengelse av kontrakten lar vente på seg.

Brødrene som har kommet opp gjennom akademisystemet har vært i samtaler med klubben en god stund. 22 år gamle Sean dukket i fjor opp som en aktuell spiller for Manchester United og etter at 19 år gamle Matty scoret vinnermålet i sin Premier League debut i oktober er Steve Bruce redd for at de begge fristes over til Old Trafford.

Les: Barcelona frister Liverpool med billigsalg

Forhandlinger om en langsiktig avtale pågår, men det har ikke kommet noe gjennombrudd enda. På spørsmål om Mattys situasjon sa han: «Det er selvfølgelig en bekymring for oss alle. Jeg håper vi kan få det signert, det gjør jeg virkelig».

«Men de har makten i disse dager, spillerne. Vi ser det ofte nå også med unge spillere. Jeg håper på litt sunn fornuft».

«Det er ingen, 19 år gammel, som får flere kamper enn ham. Han har en mulighet. «

Den yngre brorens eksisterende avtale har nå gått inn i det siste halvåret, og med Sean som som også ikke har lenge igjen av avtalen, står Magpies overfor et kappløp mot tiden for å sikre to av de mest lovende ungdommene.

Les på Popidol: Sjokk og vantro Keith Richards har stumpet røyken

Bruce sa: «Se, vi vil alltid beholde de beste unge spillerne dine, spesielt hvis de er Geordies, selvfølgelig. La oss håpe at de begge blir bundet opp. «

Tidligere Newcastle midtbanespiller Lee Clark sier til RealNewcastle at etter seieren i cupen mot Oxford at klubben må gjøre alt de kan for å sikre Longstaff brødere på langsiktige kontrakter. – Spesielt målscorer Sean er viktig mener Clark.