Declan Rice og Erling Braut Haaland

Vi har en stund vært klar over Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sitt ønske om å hente inn West Ham stjerne Declan Rice. – Det gikk ikke i sommer, istedenfor hentet Manchester United den sentrale forsvarspilleren Raphaël Varane fra Real Madrid. ESPN melder at interessen er synkende, men ikke fordi de allerede har skaffet seg en meget kompetent spiller i Declan Rice sin posisjon.

Manchester United er fortsatt ute etter å styrke forsvaret, men de trenger å spare penger for å hente Erling Braut Haaland, de vet det norske måldyret kommer til å koste.

Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

Sjefene på Old Trafford skal ha følgende tankegang. Prislappen som West Ham har satt på Declan Rice er på omtrent 90 millioner pund, en sum de har vanskeligheter med å rettferdiggjøre. – Derfor skal de ha intensivert arbeidet med å finne spillere utenfor Premier League som kan være rimeligere. – Det skal spares penger for å være rustet til kampen om Haaland neste sommer.

Nesten 3 milliarder blir for mye å bite over!

En ting er helt sikkert også i følge ESPN, selv Manchester United kan ikke samme sommer ta både Erling Braut Haaland og Declan Rice.

Les: Endelig har det snudd for Özil!