Dessverre en kjent positur for franskmannen.

VM vinner og sett utenfra rimelig arrogant superstjerne har på ingen måte levert for Barcelona siden de hentet han fra Borussia Dortmund i 2017 for 130 millioner euro. – Skader har mye av skylda, men mange peker også på en slapp primadonna holdning som årsak til manglende resultater.

Manchester United var i sommer villige til å by over 60 millioner euro som Transfermark har satt som verdi og Barcelona ble enige for Ousmane Dembele, men ifølge France Football satte den franske vingen seg på bakbeina.

Les: Barcelona lurer på om de har kjøpt katta i sekken

Han ga sjefene på Camp Nou beskjed om at han ikke hadde tenkt å flytte seg en millimeter.

Nå er det nye tider og nye koster, som slettes ikke er så «starstruck». – Ifølge Todofichajes planlegger Barcelona å selge Ousmane Dembele og klubbens nøddanske Martin Braithwaite allerede i januar.

La Liga har stoppet flere overganger i sommer for Barcelona og gitt klar beskjed om at de må få balanse i bøkene, dermed må noen selges for å finansiere de overgangene de ønsker.

Barcelona manager Ronald Koeman ønsker at de gjennom salg av Dembele og Braitwaite skal finansiere en overgang for Lyons Memphis Depay og AZ Alkmaar-stjernen Myron Boadu.

Dembele, som bare har to år igjen av sin nåværende Barca-avtale, ble knyttet til Manchester United i løpet av sommeren, mens Braithwaite er kontrakt på å forbli på Camp Nou til 2024.

Les på Popidol: Spencer Davis er død 81 år gammel