Erling Haaland liker godt å skape trøbbel for Van Dijk. (foto: Manchester City)

Til onsdagens kamp mot Nottingham Forest i FA Cupen er Varane og Bruno Fernandes ut med skade. Selv om Casemiro er tilbake i kamptroppen, er dette en liten trøst når Rasmus Højlund, Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Mason Mount og Anthony Martial er alle på skadelista noen få dager før et av sesongens høydepunkter – som fort kan bli sesongens største mareritt.

Vi snakker selvfølgelig om byderbyet mot City til helgen. Rasmus Højlund har rukket å vise han er viktig for United-angrepet, mot Fulham var dansken ute med skade, da kom det første tapet på fem kamper. Dansken blir heller ikke med til Etihad på søndag. I den lyseblå delen av Manchester er det en helt annen stemning. Kevin de Bruyne er tilbake, det samme er Erling Haaland. På tirsdag viste duoen hva Manchester United-forsvaret har å vente seg.

LES: Liverpool har tatt kontakt med Bayer Leverkusen

Fem scoringer fra Haaland med fire De Bruyne-assists i 6-2 seieren mot Luton.

Etter kampen ble Haaland spurt om den fysiske formen sin (saklig spørsmål etter å ha scoret fem mål).

-Formen er nå nesten på høyeste nivå. Endelig har jeg det bra, og det er en fantastisk følelse. Det er spennende tider og vi er klare til å angripe, sier Haaland ifølge BBC.

F7: Mbappe kan vente seg mye benking fremover

United uten Højlund. City med Haaland og De Bruyne i storslag. På Etihad på søndag kan det fort bli en lidelse for Man United-supporterne når Haaland fortsetter det han startet mot Luton. Vi husker godt oktober-derbyet i 2022 da Haaland fikk med seg Phil Foden og scoret et hattrick hver mot United…

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United

ENGELSKE KLUBBER: Spansk media: Arsenal gjør seg klar for å raide Barcelona-akademiet