Juventus vil la Arsenal-stjerne gå allerede i sommer

Profilbilde Juventus som ønsker et mer intellektuelt image.
Top Article ad

Juventus er ekstremt gode på å ligge i sivet og finne stjerner som nærmer seg slutten av sin kontraktstid. – De viser sin interesse og lar det skinne igjennom at hvis de venter til deres kontrakt er ute vil de ved signering motta noe av det de ellers måtte betale.

Juventus har på denne måten opp igjennom hentet inn spillere som Paul Pogba, Andrea Pirlo, Dani Alves, Sami Khedira og Adrien Rabiot. – Samme triks gjorde «den gamle dame» på Aaron Ramsey som kom på gratis overgang fra Arsenal.

Les: Straffes knallhardt: Manchester City mister Champions League

Det har ikke vært en suksess, det er klart trangt på Juventus sin midtbane med spillere som Miralem Pjanic, Sami Khedira, Blaise Matuidi og Adrien Rabiot. – 29 åringen fra Wales hadde nok regnet med mer en seks Serie A kamper som fasit er så langt i sesongen. Nå som Ramsey trolig snart må finne seg en ny klubb, eller lånes ut føler han seg nok litt lurt han også.

Juventus manager Maurizio Sarri brukte Aaron Ramsey i gårsdagen 1 -1 oppgjør i Copa Italia, men ser at det ikke er heldig hverken for Juventus eller spilleren selv at det blir såpass lite spilletid.