Ihuga samler av rekorder, kan miste én av dem i Serie A allerede i år. (foto: united, twitter)

Flåste sagt, men når verden har sett hvilke krav Ronaldo setter til seg selv og spillerne rundt seg, er det lov å være litt flåsete når den gamle dame har begynt å virke gammel uten CR7.

På søndag var den tidligere Serie A-tittel grossisten på vei mot sin første seier med 1-0 ledelse over AC Milan. Alvaro Morata gjorde jobben etter fire minutter og Juventus styrte deler av kampen. Frem til det 76. minutter. Ante Rebic sørget for utligning og snøt Juve for sin første seier på fire kamper.

Les: Chelsea har et lag fullstappet av målscorere

Ifølge Max Allegri snøt de seg selv for seieren. Det handler om innsiden av skallen. Danilo er enig i analysen etter to poeng på fire kamper.

-For meg handler det om mentaliteten og ikke om vår fysiske form, sier Danilo ifølge DAZN.

Da CR7 kom til Manchester sluttet United-spillerne å forsyne seg av dessertbordet på spillerhotellet (les: Ronaldo innførte et nytt regime hos Manchester United). Lee Grant fortalte historien med et glis, men for oss viser dette hvilken total impact Ronaldo har på spillerne rundt seg.

Ronaldo har i tillegg scoret 3 for United på 2 seriekamper etter én fattig uke med innkjøring. Juventus-laget står med 4 scoringer totalt på fire kamper.

Chiellini har uttropt Dybala som ny angrepssjef. Så langt har det blitt 1 på tre Serie A-kamper. (foto: juve, twitter)