What´s next, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Harry Kane er fantastisk lei av kaoset som er Tottenham om dagen, han vil gjerne vinne noe stort og det gjør man ikke i en klubb som er dårlig ledet. – Da Mauricio Pochettino fikk sparken i 2019 bare noen måneder etter han ledet London laget til Champions League finalen var det en nedtur for klubbens største stjerne.

Forholdet til arvtager Jose Mourinho rakk aldri å bli gått og nå, som Tottenham har brent igjennom en rekke kandidater og ikke funnet noen som de vil ha som faktisk vil ha jobben.

Les: Tottenham-fans rister på hodet etter nok en manager fadese

90min skriver at Kane har gitt beskjed til sine folk han gjerne gjenforenes med Mauricio Pochettino i Paris Saint-Germain. – Samtidig melder BBC at han er svært imponert over den jobben som Ole Gunnar Solskjær har gjort i Manchester United, han skal ha sagt at for bare et par år siden ville bare tanken på Old Trafford vært helt utenkelig.

Etter Manchester City plasserte Harry Kane høyt oppe på sin ønskeliste ble han på en pressekonferanse før landslagssamling i oppkjøringen til EM spurt om fremtiden. – Kane var kryptisk i sitt svar, men sa at Pep Guardiola er en av verdens beste managere.

Med andre ord, det står mellom Mauricio Pochettino som er øverst på lista, men i «feil liga», Ole Gunnar Solskjær som har et prosjekt han tror kan vinne trofeer neste år og Pep Guardiola som han beundrer.

Les på Popidol: Heidi Klum hyller Tyskland og tester Instagram sine sensurregler samtidig