Ikke så ofte Serie A-giganten har lett på Molineux Stadium (foto: juventus, twitter)

Nuno Santo vet han disponerer Raul Jimenez på lånt tid. Den meksikanske spissen er, dessverre for Wolverhampton-supporterne, for effektiv for Molineux Stadium.

Den meksikanske landslagsspilleren har siden overgangen fra Benfica i 2018 vist at han har tilpasset seg intensiteten i verdens tøffeste liga på en imponerende måte. For manager Santo har Jimenez vært et angrepsvåpen som ikke lar seg stanse av at det er verdens beste forsvarsspillere og keepere som står i veien.

Les: Lewandowski sikter seg inn mot rekorden til det største angrepsikonet

I desember dro Jimenez til med scoring i den geniale 3-2 seieren mot Manchester City, og kunne senere i januar skrive seg inn i klubbhistorien som toppscorer i én Premier League-sesong – med 15 kamper gjenstående.

Nå kan Nuno Santo bli tvunget til å slippe 29-åringen. Ifølge The Sunday Times har Manchester United og City satt meksikaneren på ønskelisten sin, og ifølge den engelske avisen har nå Juventus definert Jimenez som mål i det kommende overgangsmarkedet.

Serie A-giganten ser Jimenez som et glimrende «lavkost-alternativ» i et overgangsmarked der lite blir som normalt. Det sier egentlig mye om situasjonen når Juventus begynne å trekke til Molineux Stadium for forsterkninger.

Les: Liverpool har muligheten til nok et Salah-varp