Liverpool har muligheten til nok et Salah-varp

6765
Gjør Roma-potensiale om til Liverpool-gull. (foto: Liverpool, twitter)

Mohamed Salah var god i Roma, ble hentet til Liverpool, der Klopp forvandlet egypteren til en verdensstjerne. Nå har det dukket opp nok en mulighet fra den italienske hovedstaden.

Roma er i en skikkelig skvis om dagen. Forsinkelser i forhandlingene med Friedkin Group om eierskifte, enorm gjeld, fare for å stå utenfor Champions League neste sesong – og en ødeleggende viruskrise som har lammet det italienske samfunnet.

Kort sagt: The Perfect Storm.

Les: Erling Haaland viste at Liverpool garantert kommer til å briljere

Ifølge Football-Italia og flere andre italienske aviser, kan dette tvinge frem salg ved første overgangsvindu. PSG kan få sin Lorenzo Pellegrini, mens Liverpool kan få servert Romas mest verdifulle spiller.

Nicolo Zaniolo.

20-åringen hadde frem til for noen måneder siden en prislapp på rundt 880 millioner kroner. Nå har riktignok midtbanespilleren vært ute de siste månedene med en leddbåndsskade, men har de siste sesongene vært en av de virkelig store midtbanetalentene i Italia, noe som allerede har gitt ham innpass på seniorlandslaget.

Ruvende med 1,9 meter fra knottene betegnes Zaniolo som en sterk, men kjapp spiller som er kreativ, teknisk og fysisk, og kan brukes til det meste av oppgaver Jürgen Klopp måtte ønske å gi ham på midtbanen.

Les på Popidol: Nye Batman så mørk at den blir nesten helt sort

For ifølge Corriere dello Sport står Liverpool først i køen for en overgang – som Roma trolig tvinges til å gjennomføre mot sin vilje.

Selv om Serie A klubben har den altfor billige Salah-overgangen friskt i minne, er det Liverpool som igjen sitter med de beste forhandlingskortene.

Jürgen Klopp kan dermed gjenta sukessen med å hente det største potensialet hos Roma og gjøre spilleren om til Liverpool-gull.

Les: Et hinder igjen før United henter misfornøyd Bayern stjerne