Takker !(foto: martial, twitter)

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer.

Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar

Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils. – Det er håp at tilværelsen blir bedre under en annen manager.

Nå ser det ut til at en låneavtale utenfor Premier League kan komme i stand i løpet av få dager. Tuttomercatoweb at Juventus har bestemt seg for å prøve å rekruttere Anthony Martial. Ifølge opplysningene er Torino-klubben nå i direkte kontakt med Manchester United og forhandlinger om franskmannen pågår.

Martial på sin side sies å være klar til å godkjenne en overgang til Juventus etter tidligere avslått tilbud fra Tottenham og Newcastle.

Manchester United krever hele spillerlønnen utbetalt pluss lånegebyr i tillegg. Juventus skal ha gått med på å betale Martials lønn, men ønsker å redusere andre lånekostnader.

Les: Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard