Anthony Martial

Hullet som Manchester United manager Ralf Rangnicks blir bare dypere og dypere, for han fortsetter å bare å grave.- Det hadde vært helt greit å gjøre dumme ting hvis man vinner fotballkamper, men slik laget ser ut nå, er topp fire i Premier League fryktelig langt unna.

Ralf Rangnick bestemte seg for å hente ut Anthony Martial til tørk på pressekonferansen etter 2 -2 kampen mot Aston Villa: «Han ville ikke være i troppen. Normalt ville han vært med, men han ville ikke, og derfor reiste han ikke til Birmingham med oss»

Les: Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Det fikk Anthony Martial til å reagere!. Han skriver han følgende: «Jeg vil aldri nekte å spille en kamp for Manchester United. Jeg har vært her i sju år, og jeg har aldri vært respektløs overfor klubben eller fansen».

Martial har ikke spilt for United siden begynnelsen av desember. Hans siste kamp var rett før Rangnick overtok ansvaret ut sesongen etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær. Lørdag var ikke 26-åringen med laget til bortemøtet med Aston Villa.

Martial ble hentet til United fra Monaco i 2015. Han har kontrakt til 2024, men skal ha gjort det klart overfor klubbledelsen at han vil bort. Franskmannen har kun startet to Premier League-kamper denne sesongen.

Les: Spisslegende Andrij Sjevtsjenko fikk sparken etter bare elleve kamper