Juventus-direktøren skjønner ikke hvem som har råd til Paul Pogba

Hva blir det til?

Nå sier ikke Fabio Paratici direkte at de har gitt opp en Pogba-retur til Torino, men når han beskriver situasjonen hos en av verdens største klubber, ser det ikke ut som Serie A-giganten har mulighet til å påta seg lønnsutgiften til Pogba.

For det første vil vi trolig se en haug med kreative byttehandler når de færreste har mulighet til å forsvare utgifter på flere hundre millioner for spillere.

-Vi er nødt til å være kreative for å finne andre formler på overganger. Jeg forventer at mange spillere kommer til å inngå i byttehandler, sier Paratici til Sky Sports Italia.

Les: Tør ikke å kjøpe Jadon Sancho

Og leieavtaler.

-Det blir garantert mindre penger i sirkulasjon, og det er klart for alle. Jeg tror derfor at vi kommer til å se lengre låneavtaler enn kjøp, da det er veldig uforutsigbart akkurat nå, fortsetter Juventus-direktøren.

Juventus-direktøren gjør det også krystallklart at spillerne hans må akseptere lønnskutt. Vel, ikke alle.

-Cristiano er anderledes enn alle andre. Han er fantastisk og har en stor branding verdi, nesten er like stor som klubbens, sier Paratici.

Les på Popidol: Fantastisk tiltak: Har lansert «drive in strip»

Som også får spørsmålet om Paul Pogba.

-Poba er en riktig god spiller, men logisk nok er lønnskravet som spillere på hans nivå ville ha før, vanskeligere å få nå, eller så er noen klubber ikke parate for å betale lønnen hans.

Paul Pogba må akseptere at det blir en helt ny opplevelse når han skal sjekke saldoen på lønnskontoen hvis han skal ta steget bort fra bunnsolide Manchester United.

Les: Manchester United har kontaktet RB Leipzig-spiller