Har mange jern i ilden.

Forsvarsspilleren har vært ute med skade store deler av 2019/20-sesongen, men når du som 20-åring blir vurdert som et av de største forsvarstalentene i Bundesliga og leker seg med Lewandowski, kjølner ikke interessen fra storklubbene.

Red Bull-familien er kjent for å finne og utvikle de største talentene. Ibrahima Konaté ble hentet av RB Leipzig fra Sochaux i 2017, og Bundesliga-klubben har brukt tiden godt til å gi den franske U-landslagsspilleren tillit og muligheter. Denne sesongen har det blitt 5 Bundesliga-kamper og 2 i Champions League.

Les: 4 klubber banker på hos Jesse Lingard

Manchester United har ikke overraskende vært linket til den 1,94 meter høye bautaen, og nå hevder Le10 Sport at Premier League-klubben har gått skrittet videre.

Den franske avisen hevder at United nå har tatt kontakt med Konatés representanter for å diskutere mulighetene for en overgang.

Les på Popidol: Fantastisk tiltak: Har lansert «drive in strip»

RB Leipzig kan tilby Konaté både spill i toppen av ligaen, samt CL-spill, så for United å overbevise klubb og spiller om at gresset er grønnere på Old Trafford, bør et eventuelt tilbud befinne seg i den lukrative enden. Spesielt når kontrakten til franskmannen løper til 2023.

Le10 Sport har vist god teft tidligere når det gjelder franske spillere, så det er herved notert.

Og ja, dette liker vi!

Les: Beklager sex-kommentar: «Jeg er ikke nymfoman»