Mohamed Salah konsentrert før Champions League finalen med en kar i bakgrunnen.

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen.

Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet.

Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv.

https://twitter.com/JamesMelville/status/1000507362531258369

Les: Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale

Viktig for suksessen er Mohamed Salah som har funnet frem en spillerglede og et spill man er glad for å oppleve. Man trenger ikke være Liverpool supporter for å elske det han gjør både på og utenfor banen, shit, man trenger ikke engang å like fotball for å ta del i den følelsen.

Jürgen Klopp som i går var stolt for det Liverpool har gjort denne sesongen og i går kveld var naturlig nok emosjonell da han snakket om Mohamed Salah som måtte ut etter en drøy halvtime, mens det fortsatt stod 0 – 0 mellom Liverpool og Real Madrid i Champions League finalen. – Klart det skjer noe med et lag som mister sin definitive toppscorer og kraftsentrum.

«Det er en dårlig skade, en virkelig dårlig skade. Han er på sykehuset for å få nærmere undersøkelser. Det er enten kragebenet eller skulderen. Jeg kan bare si at det ikke ser bra ut, sier Klopp til Liverpools nettside.

Det var et sjokk for oss. Det er ikke bare en vanlig skade, det er en alvorlig skade. Når en av dine beste venner blir skadet på denne måten med tårer i øynene, og VM settes i fare, så blir det et sjokk, sa  Jürgen Klopp til Viasat etter kampen.

Salah er med stor sannsynlighet ikke med til VM i Russland.