Gareth Bale

Real Madrid er naturlig nok klare favoritter til å vinne Champions League, men Liverpool hadde Mohamed Salah. Etter 26 minutter ble han liggende nede med store smerter i skulderen. Han karret seg opp igjen og spilte i noen minutter til, men så måtte han ut.

Britiske medier skriver han trolig mister fotball VM, men akkurat nå er en gråtende Salah lei seg for at han ikke kan hjelpe Liverpool til seier. Etter 31 minutter kom Adam Lallana inn for Salah.

Les: Real Madrid blinket ut mulig erstatter til Gareth Bale

Etter 37 minutter gjør også Real Madrid et bytte, en forholdsvis anonym Dani Carvajal byttes ut med Nacho.

Rett før pause tror en meget god Benzema han har sørget for det første målet. Ronaldo som får headet fra fem meter, men Karius gjør en kjemperedning. På returen dukker Benzema opp og banker inn 1-0, men han vinkes av.

Vi må ut i andre omgang før første scoring. Det kan tenkes at smellen som Karius fikk noen minutter før er årsaken til kjempetabben etter 51 minutter. Kroos spiller gjennom Benzema, men pasningen er for svak. Karius skal kaste ut, men Benzema drar ut en fot i det Karius kaster ut. Treffer franskmannens fot og triller i mål. Real tar ledelsen etter en bisarr scoring som kan sees på som karma for målet som ble avblåst. (rettmessig)

Rett etterpå kommer utligningen ved Sadio Mane som pirker ballen i mål etter at Dejan Lovren vinner en duell i  boks.

Etter 62 minutter kommer Gareth Bale inn for Isco og det viste seg å være et genialt bytte. Bare to minutter etter han ble byttet inn setter han inn et utrolig brassespark fra 12 meter. Gareth Bale viser hvorfor han er superstjerne.

Real Madrid har satt inn et ekstra gir og tidenes mest utskjelte Real Madrid spiller leder an.  Det hjelper lite at Liverpool bytter inn Emre Can med James Milner i det 83  minutt. Bare et minutt senere setter Bale sitt sitt andre mål for kvelden. – Denne gangen er det nok en tabbe for Karius som var et åpent «hull» i Liverpool sitt forsvar. (Sorry kunne ikke dy meg).

Karis bokser ballen i mål etter en skruball fra Bale, det er tydelig for alle at kampen er over.

Med et minutt igjen av full tid får Marco Asensio være med slik at Real Madrid spilleren får Champions League på «rullebladet, Karim Benzema byttes ut til massiv hyllest fra fansen.

Real Madrid sin salgsliste burde ikke lengre inneholde navnene til Karim Benzema og Gareth Bale.