Mats Hummels og Jadon Sancho skal ut.

Man kan lure på hva i all verden den tyske landslagssjefen Julian Nagelsmann tenker med, men han fremstår nå som en premieidiot som ikke tar ut den troppen som har størst sjanse til å vinne EM på hjemmebanen.

Mats Hummels som ifølge H. Waltz i den tyske delen av Sporten.com er en av de beste forsvarsspillerne Tyskland noensinne har produsert er en bauta for Borussia Dortmund. Å si han er en sentral del av klubbens suksess i Champions League denne sesongen er en stor underdrivelse. Forsvaret til «De svart-gule» fullstendig avvepnet Kylian Mbappe i semifinalene mot Paris Saint-Germain nylig.

Mats Hummels har vunnet VM i 2014, Bundesliga seks ganger med Bayern München og Borussia Dortmund samt en lang rekke klubber og priser.

Les: Fortsetter det slik kan Albert Grønbæk finansiere nye Aspmyra på egenhånd

Etter finalen mot Real Madrid 1. juni kan midtstopperen ta en uønsket lang sommerferie for det blir ikke i følge Bild og flere andre tyske medier EM-billett for Mats Hummels

Julian Nagelsmann har tatt ut to nye spillere i dag! – Arsenals Kai Havertz og Robin Koch som spiller på lån hos Eintracht Frankfurt fra Leeds.

Les: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

Tyskernes tropp er nå oppe i åtte spillere.


Tyskland har tatt ut ytterligere to spillere til EM som spilles fra fredag 14. juni til søndag. 14. juli.

Tirsdag ettermiddag ble Arsenal-stjernen Kai Havertz og Frankfurt-forsvarer Robin Koch valgt ut av den tyske vertsnasjonen. Dette bringer antallet publiserte navn opp til åtte spillere for den tyske troppen.

Tidligere har følgende spillere blitt valgt ut:

Chris Führich
Manuel Neuer
Niclas Füllkrug
Aleksandar Pavlovic
Jonathan Tah
Nico Schlotterbeck

Landstrener Julian Nagelsmann velger ut hele troppen sin torsdag på en pressekonferanse.

Les på F7: Norsk mediebarometer: Aldri har så få lest papiraviser

Tyskland er i EM i gruppe med Skottland, Sveits og Ungarn.

Jadon Sancho som er på utlån hos Borussia Dortmund fra Manchester United har en uavklart situasjon hos sin moderklubb og er også ute i kulden hos Englands landslagssjef Gareth Southgate. Southgate vil først vurdere en retur for Jadon Sancho etter EM, men da kan han være på Old Trafford som erstatter for Erik ten Hag.