Bare å ta opp telefonen, José. (foto: roma, twitter)

Det er ingen overraskelse at Jose Mourinho har sagt nei takk til Everton, han har kun vært noen måneder i Roma, vanligvis tar det minst en hel sesong, før den portugiser stjernemanageren drar videre.

The Telegraph meder at Everton på managerjakt allerede hadde kontaktet Jose Mourinho før de sparket Rafael Benitez søndag etter 1-2-tapet mot Norwich lørdag.

Les: Phil Jagielka som pusher førti har akkurat signert med Stoke

1-2 tap mot bunnlaget Norwich var spikeren på managerkista til Benitez. 22 kamper med et poengsnitt på 1,14 holdt ikke for klubbledelsen.

Bekreftelsen på at Benitez sin jobb hos den blå delen av Everton var over, ble bekreftet på søndag. 16. plass på tabellen med 19 poeng på 19 kamper er ikke noe spanjolen kommer ta med seg videre med et smil.

Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar

Flere navn er i spill for stillingen i Merseyside-klubben, hvor Roberto Martinez blant annet ryktes å være tilbake.

Nå skriver The Telegraph at Everton allerede har fått et avslag, når vi ser på alle avslagene Tottenham fikk før de hentet inn Antonio Conte kan vi regne med at det skjer nå også.

Den portugisiske stjernetreneren takket nei til muligheten umiddelbart ettersom han ikke har vært i sin nåværende Roma-jobb på spesielt lenge. – Man kan bare spekulere i om han hadde tatt jobben om situasjonen var annerledes.

‘The Special One’ har vært trener for Roma siden mai 2021. Han har tidligere vært manager for Premier League-klubbene Chelsea og Tottenham.