Jose Mourinho har allerede gitt grønt lys for «billig» Harry Kane erstatter

I want some new players! (foto: mourinho, twitter)

Bare for å si det med en eneste gang, Fenerbahce spiss Vedat Muriqi er en verdig arvtager til Harry Kane, på et «bedre» lag som Tottenham tipper vi han vil levere mål på bestilling.

Tottenham manager Jose Mourinho er enig med oss i Sporten og har allerede gitt grønt lys for en overgang. – Ikke bare passer han perfekt inn på laget, han kommer også billig.

Les: Spiss Vedat Muriqi har vekket interessen til Jose Mourinho

Todofichajes skriver at den portugisiske sjefen ønsker å styrke sitt angrep fordi «han antagelig vil miste Harry Kane» i sommer.

Den tidligere Tottenham og Manchester United spilleren Teddy Sheringham hevder å vite at Kane er på » en korsvei i karrièren», og at «endringer» er i horisonten.

Hvorvidt 26-åringen vil bestemme seg for å forlate Nord-London i sommer, er uklart, men en billig erstatning vil helt sikkert passe styreleder Daniel Levy. – Muriqi har på grunn av pris og kapasitet blitt en «prioritering»

Forrige uke hevdet A Spor at Spurs hadde gitt et offisielt bud på 4,5 millioner pund for spilleren, som har 13 mål og fem assist i 25 Super Lig-kamper denne sesongen.

Det så ut til å være godt under merket for spilleren, mens Fener plasserte en prislapp på 22 millioner pund på hodet hans etter at Manchester United angivelig bød samme sum i januarvinduet.

Den spanske kilden sier imidlertid at signeringen hans ikke ville koste mer enn 10 millioner euro – et tall som Levy helt sikkert vil se ut til å matche, spesielt hvis han banker inn 100 millioner pund på salget av Kane.

Muriqi kom til Fenerbahce i fjor, men etter å ha hatt suksess i Tyrkia kunne han være i gang med et raskt overgang – til tross for at kontrakten hans fremdeles løper frem til 2023.

Les: Celtic venter på Elyounoussi