Arkadiusz Milik

Det var en usedvanlig ydmyk Jose Mourinho som møtte pressen før morgendagens hjemmemøte med Everton. – Tottenham har på ingen måte fått den hockey-kølle effekten de håpet på da han ble hentet inn i begynnelsen av sesongen.

De fleste tror at det bare er et tidsspørsmål eller et mirakel som han redde han fra å få sparken. – Nede på en niendeplass i Premier League og langt unna selv Europaligaen måtte manageren minne om at det ikke er verdens undergang hvis de ikke får spille i Europa.

Les: Fantastiske Robert Lewandowski passerte 50 mål for sesongen

Vel, økonomisk er det en katastrofe spesielt nå, Tottenham har ikke bare bygget en helt ny og større stadion, de har også måttet låne milliarder av det britiske hjelpefondet i forbindelse med corona-pandemien.

Tottenhams styreleder Daniel Levy må overbevises om at den portugisiske manageren som har en rekke meget dyre og ikke alltid vellykkede kjøp bak seg kan sette sammen et en strategi og suksessformel som ikke innebærer en rekke dyre kjøp.

Her kommer Napoli «hotshot» Arkadiusz Milik inn som en perfekt kandidat. Den polske angriperen er en imponerende type som gjør det bra i en serie (den italienske) som har en spillestil og kultur som er et godt stykke unna det han er vant til. – Vi tror han vil gjøre det enda bedre i Premier League eller Bundesliga.

Juventus mener Milik passer perfekt i Italia og vil gi Tottenham kraftig konkurranse. – Det er bare et år igjen av avtalen med Napoli, av den grunn vil ikke prisen skremme noen.

Goal skriver at Mourinho ser en signatur med Milik som såpass viktig at han har engasjert seg på begge sider, en overbevise gutta som sitter på pengesekken og Milik sitt management.

Milik har vært med Napoli i fire sesonger etter å ha valgt å forlate Ajax, og satt imponerende 47 mål på 113 kamper.

Les: Sølvpilen blir til ‘black arrow’.

Maurizio Sarri har ikke gjort noen hemmelighet av sitt ønske om å ta med Milik til Torino, med en bytteavtale inkludert forsvarer Cristian Romero som antas å ha blitt fremmet – og raskt avvist – av Old Lady.

Milik sies å ønske å spiller under Sarri igjen, som var manageren hans i Napoli i to sesonger, før han satte kursen mot Chelsea.

Diskusjoner mellom Napoli og Juventus pågår, med Federico Bernardeschi og Luca Pellegrini to navn som er blitt nevnt dersom det skulle bli avtalt en bytteavtale.

Mens Juventus har fordel av personlig relasjon, har Tottenham et større behov for angripere og dermed også sannsynlighet for mer spilletid.

Les på Popidol: Ozark siste sesong bekreftet: store endringer i sesong 4