Jonathan Levi tilbake i Sverige

(c) Bilde: Elfsborg: Jonathan Levi

Jonathan Levi ser på seg selv som en nr 10, mens Rosenborg har stort sett, når de har brukt han benyttet han som en kantspiller. – Det har ført til varierende mengde med spilletid, noe som er litt dumt for på sitt beste er Levi en fantastisk god spiller. 

Jonathan Levi er klar for Elfsborg i Allsvenskan på en låneavtale på et år. – Klubben har ambisjoner og det har midtbanespilleren også.

Les: Ny nummer 10 på plass

«Dette føles veldig bra. Elfsborg var selvsagt, selv om det fantes flere interesserte lag i Allsvenskan, uten tvil den klubben jeg helst ville spille for. Det har vært noen hektiske dager, men alt er på plass nå», sier Levi til Elfsborg.se.  Han trenger mer spilletid. Da er dette en god løsning og et riktig steg for hans utvikling, sier RBK-trener Eirik Horneland til Rbk.no.

Tirsdag morgen forlot Jonathan Levi treningsleiren til Rosenborg i Portugal. Nå er det bekreftet at svensken drar til Elfsborg.

Levi kom til Rosenborg sommeren 2017 fra den svenske klubben Østers IF, men har slitt med å spille seg til en fast plass.  23-åringen har ikke maktet å spille seg til en fast plass i RBK-elleveren. Sist sesong ble det 4 mål på ti kamper fra start i Eliteserien.

Elfsborg har vært interessert for å hente den 23 år gamle vingen/midtbanespilleren over en lengre periode.

Den svenske klubben havnet på en 12.plass i Allsvenskan forrige sesong. – Trolig med mindre han får en plass som passer bedre har Levi spilt sin siste kamp for Rosenborg.