John Arne Riise har endelig fått trenerjobb

John Arne Riise
Top Article ad

Den tidligere Liverpool, Monaco og Roma stjernen John Arne Riise har vært på tilbuds-sia en stund som trener.  – Han har i flere omganger tilbudt sine tjenester til Strømsgodset og i en kort tid vært sportsdirektør på gambingøya Malta. – Hans rolle som ambassadør i Betsson har vært til hinder for trenerjobb i Norge. Nå er det samarbeidet avsluttet.

Nå blir Riise som drømmer om å bli Premier League trener trener for tredjedivisjonsklubben Flint Tønsberg

Vi i Flint har målsetning om å etablere oss i 2. divisjon, og John Arne gir oss et løft som breddeklubb. Det blir veldig spennende, sier Espen Røkaas, sportslig leder i Flint til VG

Jeg gleder meg som et barn

Les: Gammel fotballhelt skal trene gammel storklubb

Med 110 landskamper troner John Arne Riise øverst på statistikken over spillere som har representert Norge flest ganger. – Erfaring både fra store klubblag, og landslag vil være viktig erfaring nå som han tar fatt på en trenerkarrière.

«Min langsiktige drøm er å trene et lag i Premier League, eller en annen storklubb. For å få til det må jeg jobbe målrette og hardt. Etter flere måneder med å bli kjent med Flint føler jeg at dette er en god match. De har stor fokus på breddefotball og finne nye talenter på en god måte» sier Riise til VG gjennom manageren Erland Bakke.

Flint ble nummer seks i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 3 denne sesongen.