Den siste walisiske fotballsamurai.

Noen få måneder igjen før kontraktsutløp med Real Madrid har waliseren fem La Liga-kamper å ta avskjed med supporterne på. Nitti minutter med seriespill siden september taler om at sannsynligheten er heller lav for at høyrevingen får mulighet til å vise seg frem på banen før han spaserer ut på free transfer. Nå jobbes det intenst for å overtale Bale til å mobilisere seg for noen siste sesonger.

Selvfølgelig ikke hos Real Madrid, den walisiske landslagstreneren mener supporterne og spansk media behandler Bale som en parasitt, de siste sesongene har heller ikke spilleren, som casher inn rundt 6 millioner kroner i uka, levert i Real-drakta. Nå jobbes det i en helt annen Liga, 6103 km unna Madrid.

Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge

Ifølge The Washington Post har det pågått samtaler mellom DC United og Bales representanter, der MLS-klubben er villig til å toppe Wayne Rooneys ukelønn da han ble hentet fra Everton i 2018.

Karim Benzema har tidligere sagt det er skammelig hvor respektløst Bale blir behandlet, en spiller som i stor grad har bidratt til at de største trofeene har blitt busset til klubben i løpet av waliserens tid på San Bernabeu siden 2013.

Les på Tysk fotball: Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Karim Adeyemi-overgang

Vi tenker MLS vil være en god og verdig avslutning for Gareth Bale. Det som kan avgjøre om det blir siste destinasjon i USA allerede i år, blir resultatet i VM-playoff’en. Wales venter på at vinneren av den utsatte Skottland-Ukraina-kampen skal møte dem i sluttspillsfinalen. Gareth Bale dro på med en dobbel i 2-1 seieren over Østerrike, og waliserne anført av Bale har vist de akter å ta den siste VM-billetten. Vinner Wales i finalen, fortsetter nok Bale i en av de største ligaene for å sikre seg den opitimale oppkjøringen mot VM-sluttspillet i november/desember.

Uansett, vi vil har mer Bale på kamparenaen.

Les: Manchester United er reddet