Det er liten tvil om at Liverpool manager Jürgen Klopp trenger en mental trener for å vite han er en vinner. – Hans første pressekonferanse på tre måneder ble startet med en spøk før han fullstendig torpederte og la dødt et spørsmål om Time Werner.

Klopp var alene på podiet på Melwood i forkant av søndagens Merseyside-derby med Everton allerede før et spørsmål var stilt av de eksterne journalistene, hadde tyskeren fått latteren igang.

Les: Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United

Klopp, som har lengre hår enn vanlig, åpnet med en vits om journalistenes lockdown-hårklipp.

«Vi kan tydeligvis se at frisører ikke får lov til å jobbe for tiden»!

Ting kom raskt tilbake til det normale da Sky Sports ‘Vinny O’Connor som prøvde å komme til bunns i tidslinjen for Timo Werner overgangen.

RB Leipzig-spissen ble i går annonsert som Chelseas nye signering for 47,5 millioner pund. Blues vil betale Werner en solid ukelønn på 173 000 pund i uken på en kontrakt som varer frem til 2025.

Liverpool var interessert i spissen, med rapporter om at Klopp har snakket personlig med spilleren i løpet av påskeperioden. Antagelsen er at de røde har trukket seg fra kjøringen for å signere nr.9 på grunn av de økonomiske usikkerhetene rundt coronavirus-pandemien.

På spørsmål om tidslinjen sa Klopp: «Vi snakker ikke om overganger, spesielt ikke for dem i Chelsea. Jeg har ingenting å si. Timo Werner er en virkelig god fotballspiller. Han ble annonsert for Chelsea neste sesong. Det er det.»

Søndag kveld (kl. 19.00) blir Klopps 11. Merseyside-derby som Reds-sjef, og han har ennå ikke tapt.

Og skulle han unngå tap i klokka 19:00 BST-avspark på Goodison Park, vil tyskeren skape historie. Han ville bli den første Liverpool-manageren som gikk ubeseiret i sine 11 første Merseyside-derbies.

Og sjefen avslørte at han har en full tropp i form, både Mo Salah og Andy Robertson som en stund var usikre er klare.

“De ser bra ut. I løpet av treningsperioden hadde vi noen små problemer som normalt, men ingen av dem er utelukket. ”