Jesse Lingard (foto: lingard, twitter)

Ingenting er sikkert ennå – bortsett fra at Jesse Lingaard ikke har noen fremtid hos Manchester United. Den tidligere engelske landslagsspilleren er også lei av å være tidligere hos de tre løvene, et halvt år før EM-sluttspillet.

Lingard var en av de up and coming sammen med den fire år yngre Marcus Rashford. Men der Rashford ble ferdig med coming og fortsatte med up, har Jesse JLingz stagnert. Forrige seriescoring var i desember det herrens år 2018. Denne sesongen har han fortsatt til gode med å få minutter i Premier League og Champions League. Da er det nå bare én utvei.

Les: Bild: Liverpool går for storeslem på overgangsmarkedet

Ifølge Sky Sports er United klar for å sette en strek over lønnsutgiften med å sende 27-åringen i første omgang på utleie. Sky Sports hevder Real Sociedad er i samtaler med United om en leieavtale fra januar.

Ødegaards tidligere lekegrind cruiser frem i La Liga med 25 poeng på 12 kamper, ett poeng bak Atletico. For Lindegard betyr dette en perfekt arena for å revitalisere karrieren og vise at han kan fortsette på vei up.

Høres ut som en glimrende deal for alle tre parter. Kjør på!

Les: Det måtte gå galt for Maurizio Sarri