Nærmer seg januar og den store avgjørelsen.

De regjerende Premier League-mesterne stiller til avspark med Joel Matip, Fabinho, Nat Phillips eller Rhys Williams som ryggraden i forsvaret. Hadde noen sagt dette før sesongen, ville det kommet et impulsivt what?!

Jürgen Klopp har hele veien hatt fokus på spillerne han disponerer utenfor skadestua, men når motstanderne i Premier League virkelig har fått opp farten, tvinges Liverpool å finne en løsning som holder helt inn til sesongslutt.

Les: Nå er det bekreftet: The Special One er tilbake!

Det er ikke noe nytt at Liverpool har kretset rundt Dayot Upamecano, men ifølge tyske Bild vurderer de røde sterkt å ta et gigantisk jafs hos Julian Nagelsmann. I tillegg til Upamecano, hevder avisen Liverpool også har siktet seg inn mot midtstopperkollega Ibrahima Konate.

Hvis dette er tilfelle, betyr det et utlegg på rundt en milliard kroner. Overgangseksperten Christian Falk mener Liverpool går høyt ut, men kommer til å ende opp med Konate, som fortsatt er et rimeligere alternativ enn Upamecano med utkjøpsklausul på 54 millioner euro.

Julian Nagelsmann holder god fart i Bundesliga, to poeng bak Bayern München. Lykkes Liverpool med 50 -eller 100 % av planen om å tappe RB Leipzig for midtstoppere, blir noen hundre millioner på bok et knøttlite plaster på såret som kommer til å blø frem mot sommeren.

Les: United mangler 2-3 spillere mot RB Leipzig