Jesse Lingard legger kortene på bordet

Jesse Lingard et bilde fra 2018 hvor han faktisk fikk ballen i mål (foto: manchester united)

Jesse Lingard mener Premier League restarten er som en ny «minisesong» for ham etter å ha innrømmet at sesongen så langt har vært tøff.

Den 27 år gamle midtbanespilleren har kjempet med formen de siste 18 månedene, så ille har det vært at hans nye agent Mino Raiola peker på klubben «sin manglende støtte» til Lingard, ifølge The Athletic.

Les: Liverpool har fått kalde føtter

Lingard har vært i skuddlinjen på Old Trafford etter å ha klart bare fem mål og fire assist på 36 kamper forrige sesong, mens denne sesongen ikke har blitt nevneverdig bedre med bare to mål og to assist på 35 kamper til nå.

Lingard sa til Adidas Home Teams The Huddle: «Mitt hode var ikke der [forrige sesong], jeg «pushet» meg ikke skikkelig. Det føltes som om det ikke var meg. Du føler at når du ser på deg selv, er «det er ikke Jesse.»

“Jeg vet hvem jeg er og familien min vet hvem jeg er, jeg vet hvordan jeg spiller, og som jeg sa, jeg hadde ikke virkelig presset meg selv forrige sesong. Så denne sesongen vil jeg ha mål, jeg skal ha mål som jeg trenger å treffe, individuelt og som et lag også. ”

Den «Warrington-fødte» midtbanespilleren er under kontrakt frem til 2021, United har muligheten til å forlenge avtalen med ytterligere et år. Men skiftet av agent til Raiola tidligere i år var gitt agentens historie med Manchester United en klar exit strategi.

Les: Overraskende Alexis Sanchez nyhet

Leicester, Newcastle, West Ham og Everton sies alle å være interessert i Lingard, ifølge Daily Mirror, men spilleren har tydeligvis endret litt fokus i pausen og ønsker å starte med rene ark når ligaen starter neste måned.

På spørsmål om hva hans umiddelbare mål var, sa Lingard: “Åpenbart å avslutte sesongen.

“Du vet at jeg ønsket å gå tilbake i form, skarpere enn forrige sesong for å spille hver kamp. Jeg har glemt forrige sesong, vi går videre, og selv om sesongen ikke er ferdig, føler jeg at det er en ny start.

«Å avslutte en sesong.., det føles mer som en minisesong for meg»

«Jeg har den rette holdningen, jeg har den rette lysten, jeg har den rette sulten for å vinne kamper, for å spille for United, for å åpenbart vinne pokaler.»